Despre noi

Utilizatori

Logo3-Foxy

Fondata in 2003, Foxy Plast este o companie de instalatii sanitare si termice, avand o vasta experienta in instalatii rezidentiale, comerciale si industriale. Acum, peste 13 ani de experienta, Foxy Plast sunt experienta necesara pentru a rezolva problemele din domeniul instalatiilor.

Scopul nostru este de a realiza sau de a îmbunătăți spațiul locuibil cat mai confortabil. Asta înseamnă că timp de 13 ani am căutat sisteme moderne și sigure pentru alimentarea cu apă, sistemul de încălzire prin pardoseală și sistemele de răcire prin tavan și pereți și pentru a oferi soluțiile cele mai consistente, fiabile și de înaltă performanță, disponibile pentru proprietari de caz.

 

Foxy Plast  are o experienta bogata in refacerea proiectelor de instalatii pentru optimizarea costurilor de exploatare si investitie . De asemenea proiectam si montam instalatii de incalzire cu radiatoare, sisteme de incalzire prin pardoseala, instalatii de racire prin pereti sau tavane si de alimentare cu apa . Echipa tanara si foarte bine pregatita, pe care am format-o in acesti ani, precum si parteneriatele de succes incheiate cu companii de renume sunt garantii ale serviciilor de calitate prestate. Foxyplast este un jucator foarte important printre firmele de instalatii ce monteaza sisteme de incalzire prin pardoseala avand o experienta destul de mare in domeniul sistemelor termice de incalzire in pardoseala si alimentare cu apa potabila. 
 

”2016 a fost un an aniversar pentru noi. Sarbatorind 10 ani de activitate pe piata romaneasca, cu peste 100.000 ml teava instalata in sistemul de incalzire in pardoseala si cu multe lucrari complexe realizate”, sustine Adrian Dumitrescu, director general Foxyplast. A fost o perioada frumoasa, cu multe impliniri in care am acumulat o experienta foarte pretioasa. Calitatea echipamentelor, tehnologiile de ultima ora folosite in munca de zi cu zi, scolarizarea personalului si dorinta de a realiza lucrari de cea mai buna calitate ne-au ajutat sa ne pastram clientii chiar si in conditii de criza majora..

Dezideratul nostru

Construirea, modernizarea sau dezvoltarea unui spatiu de locuit este un pas foarte important in obtinerea confortului din viata oamenilor. Ne bazam pe produse originale, certificate și agreate de liderii mondiali în furnizarea sistemelor de încălzire, răcire și alimentare cu apă.

 

 

Preturi UPONOR-Wirsbo

 

euro currency sign Catalog - incalzire in pardoseala

euro currency sign Catalog Wirsbo - Multistrat

euro currency sign Catalog PE-Xa alimentare cu apa

euro currency sign Catalog PE-Xa incalzire radiatoare

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat