Cumpara online produse UPONOR si DANFOSS profitand astfel de o multime de oferte avantajoase!  

Despre noi

users

LOGO3-Foxy

Fondata in 2003, Foxy Plast este o companie de instalatii sanitare si termice, avand o vasta experienta in instalatii rezidentiale, comerciale si industriale. De-a lungul timpulu, Foxy Plast a fost implicata in mai multe repere notabile. La începutul anilor 2006, compania noastra a fost principalul distribuitor in vanzarea si montajul incalzirii prin.pardoseala si alimentarii cu apa. Acum cu peste 10 ani de experienta, Foxy Plast are cunostinte si totodata experienta necesara pentru a rezolva problemele din domeniul instalatiilor.

Scopul nostru este de a realiza sau imbunatati un spatiu locuibil cat mai confortabil. Asta inseamna ca in timpul celor 10 ani, am cautat modalitati inovatoare de a asigura instalatii moderne pentru sanitare, incalzire prin pardoseala / racire, de distributie, si a oferii solutiile cele mai consistente, fiabile si de inalta performanta, disponibile pentru proprietarii de case.

Echipa Foxyplast are o experienta bogata in refacerea proiectelor de instalatii pentru optimizarea costurilor de investitie si exploatare. De asemenea proiectam si montam instalatii de incalzire cu radiatoare, sisteme de incalzire prin pardoseala, instalatii de incalzire/racire prin pereti sau tavane si de alimentare cu apa calda menajera. Echipa de tineri foarte bine pregatiti, pe care a format-o in acesti ani, precum si parteneriatele de succes incheiate cu companii de renume sunt garantii ale serviciilor de calitate prestate. Foxyplast este un jucator foarte important printre instalatorii de sisteme de incalzire in pardoseala din Romania avand asa cum am mai spus peste 10 ani de experienta in domeniul sistemelor termice de incalzire in pardoseala si alimentare cu apa potabila. Aflata in plin proces de dezvoltare, societatea oferă solutii complete atat pentru consumatori, cat si pentru specialisti.

”2016 a fost un an aniversar pentru noi. Sarbatorind 10 ani de activitate pe piata romaneasca, cu peste 100.000 ml teava instalata in sistemul de incalzire in pardoseala si cu multe lucrari complexe realizate”, sustine Adrian Dumitrescu, director general Foxyplast. A fost o perioada frumoasa, cu multe impliniri in care am acumulat o experienta foarte pretioasa. Calitatea echipamentelor, tehnologiile de ultima ora folosite in munca de zi cu zi, scolarizarea personalului si dorinta de a realiza lucrari de cea mai buna calitate ne-au ajutat sa ne pastram clientii chiar si in conditii de criza majora.

Dezideratul nostru

Construirea, modernizarea sau dezvoltarea unui spatiu de locuit este un pas foarte important in obtinerea confortului din viata oamenilor. Ne bazam pe produse originale, certificate si agreate de Uponor, lider mondial în furnizarea sistemelor de incalzire, racire si alimentare cu apa cat si pe seriozitatea, implicarea si experienta noastra.

 

 

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat