Sisteme de incalzire in pardoseala pentru terenurile de sport

Dupa cum se cunoaste deja sportul ca orice alt domeniu competitional necesita investitii in infrastructura. Nu se mai poate face performanta fara conditii de pregatire optime sip e durata intregului an. Este si cazul terenurilor acoperite cu iarba. Cea mai mare problema a organizatorilor de competitii se rezuma la perioada rece, perioada in care gazonul este afectat vizibil de temperaturile scazute.

Pentru a preveni deteriorarea partiala sau totala a ierbii, administratorii de terenuri sportive apeleaza din ce in ce mai des la la sisteme de incalzire in pardoseala, sisteme ce se instaleaza sub gazon oferind posibilitatea de dezghetare rapida a terenului dar si mentinerea unei temperature optime pe tot parcursul anotimpului rece protejand astfel gazonul. De asemenea in paranteza spunem este si o metoda rapida si ieftina de dezapezire si uscare a terenurilor de hard.

Instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala se realizeaza rapid si ofera numeroase avantaje: temperatura constanta la nivelul solului, posibilitatea adaptarii temperaturii in functie de conditiile climatice precum si garantarea unei cresteri naturale a gazonului. Folosirea acestor instalatii la nivelul gazonului au demonstrat ca putem avea parte de competitii sportive chiar si in sezonul rece, iarba se prezinta intr-o stare perfecta iar cresterea sa este la fel de naturala ca si in timpul verii.

Din punct de vedere al montajului, specialistii opteaza pentru sistemele de incalzire  in pardoseala cu apa calda, acestea fiind amplasate la o adancime de minim 25 de cm fata de partea superioada a gazonului. Pentru a functiona la capacitate maxima, montajul se realizeaza in concordanta cu o izolare perfecta din punct de vedere termic dar si mecanic, aparitia unor utilaje pe gazon nepunand in pericol instalatia de incalzire in pardoseala. La finele montajului, temperatura la nivelul gazonului nu va depasi 12 grade Celsius, un mediu perfect pentru ca iarba sa se dezvolte natural.

Sfatul specialistilor Foxyplast se refera la doua aspecte: folosirea instalatiei de incalzire in pardoseala pe toata perioada iernii, astfel ca se evita riscul de inghet, dar si o adaptare eficienta la temperaturile exterioare, astfel ca nu riscati ca gazonul sa aiba parte de o crestere lenta sau prea rapida.

Specialistii Foxyplast va recomanda solutiile inovatoare Unopor, sistemele Uponor utilizeaza mai putina energie, economisesc apa si conserva structurile. Insa diferenta fata de produsele similare de pe piata este data de serviciile de montaj garantate de Foxyplast. Echipa Foxyplast asigura montajul, proiectarea, reproiectarea si intretinerea sistemelor de incalzire in pardoseala, a sistemelor mixte de incalzire sau a sistemelor de incalzire cu radiatoare, in vederea optimizarii costurilor de investitie si exploatare.

Suntem specialisti in clasicele sisteme de incalzire cu radiatoare, in sisteme de incalzire in/prin pardoseala, sisteme de incalzire (racire) prin pereti sau tavane si in sisteme de alimentare cu apa. Ne recomanda experienta acumulata in peste 10 ani si metrii de teava pe care i-am instalat, 49094 ml numai pentru incalzirea in pardoseala, din 2007 si pana in ianuarie 2013. Si cifrele cresc cu fiecare zi, la fel si experienta.

Foxyplast va ofera sisteme de incalzire si alimentare cu apa realizate la standarde inalte, complet integrate, testate si certificate, adaptabile la orice sursa de energie, inclusiv la cele alternative.

 

Preturi UPONOR-Wirsbo

 

euro currency sign Catalog - incalzire in pardoseala

euro currency sign Catalog Wirsbo - Multistrat

euro currency sign Catalog PE-Xa alimentare cu apa

euro currency sign Catalog PE-Xa incalzire radiatoare

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat