Gheata artificiala cu Sistemul Uponor PE-X Meltaway

Cu Sistemul Uponor PE-X Meltaway folosit pentru încălzirea stadioanelor, putem produce foarte uşor şi gheaţă pentru patinoare. La sfârşitul anului 2004 şi începutul anului 2005 am reuşit să realizăm mai multe proiecte de „gheaţă” cu sistemul Meltaway. Sistemul a constat din distribuitoare colectoare PE-HD şi ţeavă PE-X 25 x 2,3 legate în sistem Tichelmann. Specificul ţevii de 25 mm constă în faptul că poate fi comandat în colaci de lungimi mari sau chiar lungimi speciale. În ofertă standard există de exemplu şi colaci de 1020 m.

Datorită ţevilor din polietilenă reticulată, circuitele comportă proprietăţi fizice şi mecanice deosebite, stând astfel la baza unei garanţii de 10 ani ce poate fi acordată pentru aceste instalaţii indiferent de mediul in care sunt instalate. Ne mandrim cu calitatea produselor nostre pentru ca aceasta calitate este obtinua in urma a zeci de ani de cercetare si cateva zeci de milioane de dolari investiti.

Printre avantaje se poate menţiona distribuitorul colectorul şi racordurile de tip ROSEX care asigură o legătură rapidă, simplă ce nu necesită scule pentru realizarea racordărilor.

Unui sistem bine gândit, cum este sistemul Meltaway care a dovedit durabilitate si fiabilitate în multe locuri în Europa, se mai adaugă si serviciile de înaltă calitate oferite de Uponor impreuna cu FOXYPLAST pentru proiectare şi dimensionare, asistenţă personalizată şi oferte speciale pentru realizarea în cele mai bune condiţii a proiectului respectiv.

 

Preturi UPONOR-Wirsbo

 

euro currency sign Catalog - incalzire in pardoseala

euro currency sign Catalog Wirsbo - Multistrat

euro currency sign Catalog PE-Xa alimentare cu apa

euro currency sign Catalog PE-Xa incalzire radiatoare

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat