Cumpara online produse UPONOR si DANFOSS profitand astfel de o multime de oferte avantajoase!  

Fernox AF10 Biocide

Email
Biocidul AF 10 pentru a preveni contaminarea micro-biologica, Spalarea instalatiilor termice, spalarea centralelor termice, spalarea radiatoarelor termice - Contra bacteriilor-Fernox Biocide AF10
Spalare instalatii termice - Solutie contra bacteriilor-Biocide AF10
Rating: Not Rated Yet
Price:
Sales price: 51,17 €
Sales price without tax: 43,00 €
Tax amount: 8,17 €
Manufacturer: FERNOX
Description

Utilizari ale produsului 

 Biocidul universal Fernox AF 10 este folosit pentru a reduce la minim aparitia coloniilor de bacterii şi ciuperci in instalatiile de incalzire cu functionare complet indirecta de uz casnic si instalatiile de climatizare cu apa racita fara evaporare.

Biocidul AF 10 ar trebui adaugat impreuna cu un Fernox Protector sau antigel pentru a preveni contaminarea micro-biologică. Biocidul AF 10 este de asemenea folosit pentru a preveni reaparitia depozitelor gelatinoase in vasele de stocare sau in vasele de expansiune. Gazele rezultate in urma proceselor de fermentatie din interiorul instalatiilor pot fi de asemenea eliminate prin adaugarea de Biocid AF 10.

Pentru centralele termice avand boiler cu incalzire indirecta, unde boilerul este si rezervor de alimentare si vas de expansiune, iar separarea dintre circuitul primar de incalzire si cel de ACM se face printr-o perna de aer (de exemplu, "Primatic" sau similar acesteia) si unde exista permanent riscul amestecării ACM cu apa din instalatia de incalzire, trebuie utilizate produse chimice pentru apa potabila.

  Proprietaţi fizice 

 AF 10 conţine un biocid fenolic clorurat. 

  • Culoare: Galben-pai deschis 

  • Miros: Slab 

  • Prezentare: Lichid limpede (tulbure când este diluat) 

  • pH conc.: 6 - 7 

  • pH (soluție 1%): 7,2 

  • Densitate specifică: 1,06 – 1,08 

 

Folosire si dozare

Un bidon de 500 ml de Biocid AF10 trateaza o instalatie avand un volum de pana la 20 de radiatoare sau 200 litri de apa. Adaugati produsul prin vasul de expansiune, sau, în cazul instalatiilor inchise, dizolvati produsul în apa si introducetil într-un calorifer cu ajutorul unui injector.

Cand vasul de expansiune este puternic contaminat, goliti vasul si curatati cu Biocid AF10 nediluat, apoi reumpleti si completati cu un Fernox Protector adecvat. Dupa aceasta adaugati o doza de Biocid AF10 în vas.

Se recomanda ca tratamentul cu Biocidul AF10 sa se repete anual. Daca Biocidul AF 10 nu reuseste sa împiedice dezvoltarea depozitelor gelatinoase, atunci instalatia trebuie curatata, clatita si adaugat un Fernox Protector F1 proaspat.

Ambalare, manevrare si depozitare

Biocidul AF 10 este livrat în ambalaje de 500 ml. Biocidul AF 10 este clasificat ca produs nociv. Prezinta un risc major în contact cu ochii. Poate cauza iritatii în contact cu pielea. Nu lasati la îndemana copiilor. În cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si cereti ajutorul medicului. Folositi ochelari de protectie si manusi de protectie potrivite. Daca ingerati produsul cereti de urgenta ajutor medical sî prezentati ambalajul sau eticheta produsului. Evitati contactul cu pielea si ochii. Aruncati produsul si ambalajul acestuia la puncte speciale de colectare.

 

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat