Lider pe piata mondiala, marca de incredere si pionier in domeniu, Fernox este singurul producator de solutii de tratare a apei care se poate mandri cu un vast centru de cercetare si dezvoltare.

Produsele sale inovatoare – formulate si ambalate intr-un mod responsabil fata de mediu – contribuie la imbunatatirea eficientei energetice, ajutand intreprinderile si gospodariile sa isi reduca emisia de carbon.

Amploare internaŇ£ionala
Avand sedii in Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Spania, Ungaria, China si SUA, Fernox are cu adevarat o acoperire globala. Compania are o pozitie stabila de actor principal in domeniul solutiilor si echipamentelor de tratare si testare a apei si comunica periodic cu specialisti de varf in domeniul sistemelor de incalzire, cum ar fi producatorii de echipamente originale, asociatiile si organismele oficiale. Fernox colaboreaza de asemenea cu instalatori de sisteme, ingineri de instalatii de incalzire si consumatori casnici.

Indiferent de interesele dumneavoastra privind produsele si serviciile Fernox, acest site va va raspunde la unele dintre intrebarile tehnice si va detalia inovatiile originale ale companiei.

 

Preturi UPONOR-Wirsbo

 

euro currency sign Catalog - incalzire in pardoseala

euro currency sign Catalog Wirsbo - Multistrat

euro currency sign Catalog PE-Xa alimentare cu apa

euro currency sign Catalog PE-Xa incalzire radiatoare

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat