Incalzirea in pardoseala sistem UPONOR

Este recunoscut faptul că organismul uman dispune de o capacitate limitată de adaptare în fața diferențelor de temperatură. La început simțim un disconfort. Apoi, dacă ne lăsăm înșelați de soarele iernii, ne putem pricopsi cu o viroză. Este recomandat ca în această perioadă să consumăm foarte multe ceaiuri și fructe. Si mai este recomandat ceva – să locuim sau sa lucrăm într-un spațiu cu o temperatură constantă. Din pacate diferențele de temperatură din exterior nu le putem controla. Dar diferențele de temperatură din interiorul unui imobil pot fi diminuate. Una din metode este încălzirea prin pardoseală cu sistemul UPONOR.

Incalzire-prin-pardoseala-UponorPrecum probabil stii ca aerul cald se ridica deasupra aerului rece. Dacă încălzești uniform toată suprafața unei pardoseli, aceasta devine un radiator care radiază căldură. In acest fel, temperatura la nivelul pardoselii este constantă, iar gradul de confort termic sporește. Căldura este prezentă exact acolo unde ai mai multă nevoie de ea – la nivelul solului, temperatura de la nivelul tavanului fiind mai mică și cu pâna la 4 grade. De asemenea caldura este distribuita uniform de jos in sus pe toata suprafata camerei facand astfel imposibila prezenta curentilor laterali ca in cazul încălzirii clasice cu radiatoare, unde aerul cald începe să urce de la nivelul acestora – circa 1 m de la pardoseală.

Confortul financiar este și el îmbunătățit deoarece consumul de energie se reduce cu până la 20%. Mai avem și confortul estetic datorat lipsei vechilor radiatoare deci mai mult spatiu pentru amenajare.

Sistemelul UPONOR de încălzire in pardoseală este un sistem de încălzire in pardoseala cu agent termic dar exista si varianta "uscata", de incalzire cu aer cald. Ele sunt importate din Suedia sau SUA și sunt prezente în țara noastră de peste 10 ani.

Consumul? Este redus datorită optimizării cu ajutorul termostatelor inteligente.

Ecologice? Sistemelul UPONOR este ecologice. Ele folosesc ca sursă de combustibil energia termica ce poate fi obtinuta prin tehnologii nepoluante (panouri solare, Turbine eoliene etc).

Garanție? Sistemul UPONOR instalat de echipa FOXYPLAST beneficiază de o garanție de 10 ani și au o durată de viață egală, practic, cu cea a clădirii în care este instalat.

Pentru informarții suplimentare și comenzi accesați site-ul www.incalzireinpardosealauponor.ro

  • Sisteme si accesorii pentru incalzire in pardoseala
  • Incalzire in pardoseala in functie de camera
  • Incalzire in pardoseala in functie de cladire
  • Incalzire in pardoseala ca sursa principala/secundara
  • Incalzire in pardoseala in functie de tipul de pardoseala

Preturi UPONOR-Wirsbo

 

euro currency sign Catalog - incalzire in pardoseala

euro currency sign Catalog Wirsbo - Multistrat

euro currency sign Catalog PE-Xa alimentare cu apa

euro currency sign Catalog PE-Xa incalzire radiatoare

Documentatie UPONOR

 

help Agremente pardoseala

help Agremente incalzire

help Agremente ecoflex

help Agremente sanitare

help Sistemul Multistrat - MLCP

help Sistemul de Tevi Preizolate

Documentatie apa si incalzire cu radiatoare

attachment Alimentare cu apa PE-Xa

attachment Alimentare cu apa Multistrat